facebook

Brzi zajam – novac na računu za 15 minuta

brzi zajam

Neočekivani troškovi su sastavni dio života, kada se oni dogode brzi zajam je najbolje rješenje za te i slične situacije.
Brzi zajam nudi brzu i sigurnu isplatu novca uz minimalnu dokumentaciju.
Kratkoročni zajmovi odobravaju se najčešće u malim iznosima i na kratak rok otplate gdje korisnik svoj period otplate prilagođava svojim mogućnostima.
Jedna od glavnih prednosti brzog zajma je ukoliko izaberete kratak rok otplate vaši troškovi otplate su svedeni na minimum. Isto ako, ukoliko izaberete kratak rok otplate prije ćete moći uzeti novi zajam ukolko vam je potreban.

apliciraj

Pomisao da pozovete prijatelja i potražite novac na zajam vam se ne dopada?
Saznaj kako brzo i sa minimumom dokumentacije izbjeći sve te neprijatnosti i aplicirati za brzi zajam.

Sadržaj

Proces apliciranja za brzi zajam

Zahvaljujući modernim tehnologijama danas možete aplicirati za brzi zajam gdje god da se nalazite. Proces apliciranja za brzi zajam je lak i jednostavan. Sve što je potrebno je da imate pristup internetu i da prođete kroz par koraka za registraciju i apliciranje.

Koraci pri apliciranju za brzi zajam:

 • registracija na web sajt i ispunjavanje aplikacije za brzi zajam
  U ovom koraku trebate unijeti vaše lične podatke, iznos zajma i period otplate.
 • drugi korak, slanje dokumentacije
  Dokumentacija koja vam je potrebna za apliciranje je važeća lična karta i platna lista, odnosno dokaz o redovnim novcanim prilivima.
 • odovrenje brzog zajma od strane finansijskog tima
  Nakon ispunjavanja osnovne forme za apliciranje i slanjem tražene dokumentacije očekuje se potvrda našeg finansijskog tima.
  Potvrda je u najkraćem mogućem roku i dobijate je putem SMS-a ili e-maila koji ste naveli pri registraciji.
 • splata odobrenog kredita
  U trenutku kada vam stigne poruka da vam je brzi zajam odobren, odmah možete isplatiti vaš iznos novca u najbližoj bankarskoj poslovnici.
  Proces od apliciranja do isplate vašeg novca, ukoliko svi uslovi budu ispunjeni, ne traje više od 15 minuta.

Uslovi i dokumentacija za brzi zajam

Brzi zajam je vrsta kreditiranja gdje je potrebno da ste punoljetni građanin Bosne i Hercegovine, starosti do 75 godina. Takođe, da imate redovne fnansijske prihode i da imate dokaz za to. Napr. platna lista ili ček od penzije.
Dokumenti za brzi zajam koji su vam potrebni su samo vaša lična karta ili pasoš i dokaz o redovnim finansijskim prilivima. Kopija lične karte je potrebna kako bi se potvrdili podaci koje ste unijeli pri registrovanju na web sajt. Kao dokaz o redovnim finansijskim prilivima potrebno je poslati ovjerenu vašu platnu listu, ček od penzije ili slično.
Dakle, kako bismo uštedili vrijeme, kompletna procedura slanja dokumenata je preko interneta.

Garancija za brzi zajam nije potrebna

Da bi ste ostvarili brzi zajam nije vam potrebna nikakva garancija. To znači da vam za apliciranje za zajam nije potreban zalog, žirant ili sudužnik.

Otplata i uslovi otplate brzog zajma

pozajmi brzo novac

Kao što smo na početku naveli uslove otplate birate sami. Možete aplicirati na period od 7 do 30 dana. Jako je važno da vrijeme otplate i iznos brzog zajma uskladite sa vašim finansijskim mogućnostima.
Rata koja se otplaćuje sastoji se iznosa zajma, efektivne kamatne stope i troškova obrade zajma. Kamata varira i zavisi od vašeg izbora iznosa zajma kao i vremena otplate.
Otplata se vrši gotovinskom uplatom u poslovnim jedinicama pošte,poslovne banke ili putem internet ili obilnog bankarstva.
Vaš brzi zajam ima rok dospijeća i najkasnije tog dana morate otplatiti cjelokupan iznos. Prije dana roka dospijeća bićete obavješteni da je rok otplate blizu.
Cijeli iznos zajma možete otplatiti prije roka dospijeća u bilo kom trenutku. Ukoliko se odlučite otplatiti zajam prije roka dospijeća o tome nas morate obavijestiti pismenim putem.
Rok dospijeća se može i produžiti ukoliko za tim imate potrebe. Potrebno je da podnesete zahtjev za produženje roka dospijeća, prije samog roka dospijeća zajma. Proces produženja roka dospijeća zajma može da se ponovi najviše 12 puta.

Sigurnost apliciranja za brzi zajam

Kompletna procedura je u skladu sa globalnim standardima zaštite potrošača, poslovanja na internetu i finansijskih usluga. Vaši podaci prilikom apliciranja za brzi zajam ne mogu biti zloupotrebljeni na bilo koji način.

Brzi zajam u Bosni i Hercegovini

Kada su ove vrste kreditiranja u pitanju u našoj zemlji još uvujek postoji mala doza skeptičnosti i nesigurnosti. Međutim, preko 200.000 zadovoljnih korisnika svakim danom uliva povjerenje korisnicima koji još uvijek imaju dileme oko ovog modela kreditiranja. Sve je češća pojava da se brzi zajmovi koriste više od jednog puta, što je takođe veliki pokazatelj da je usluga sigurna, kvalitetna i jednostavna.

Ukoliko se nađete u situaciji da vam je hitno potreban novac u gotovini, imate brzo i jednostavno rješenje. Na osnovu podataka navedenih gore u tekstu možete zaključiti da je brzi zajam vrsta kreditiranja koja nudi brzo, jednostavno, fleksibilno i sigurno rješenje za vaš finansijski problem.