facebook

Krediti do 500KM – kad vam fali malo do plate

krediti do 500km

Trebate kredit do 500KM kako biste “premostili” do plate? Taman ste mislili da ste sve dugove riješili i onda jedan iznenadan trošak pravi vam glavobolje.
Za ovu vrstu kredita potrebno je da ste online i nema potrebe da izlazite iz vašeg stana ili kuće. Finansijske probleme kredit od 500KM riješava i jednom danu, tačnije za 15 minuta nakon apliciranja.
U samo nekoliko minuta i uz minimalnu dokumentaciju usluga ovog kredita će vam biti isplaćena u toku dana. Kredit je dostupan svim punoljetnim građanima Bosne i Hercegovine starosti do 75 godina koji imaju redovna finansijska primanja.
Direktan i vrlo transparentan našin predstavljanja troškova i uslova na stranici omogućava vam da vidite sve troškove vraćanja kredita prije nego i aplicirate.

apliciraj

U daljem nastavku teksta možete saznati kako do kredita do 500KM, uslovima kao i načinu otplate kredita.

Sadržaj

Uslovi i proces apliciranja za kredit do 500KM

Najčešće pitanje klijenata je koji uslovi treba da se ispune pri apliciranju za kredit do 500KM. Uslovi su jednostavni. Kredit do 500KM je dostupan svim punoljetnim građanima do 75 godina starosti, građanima koji imaju redovnu zaradu ili redovna primanja i mogu to dokazati dokumentom. Takođe, potrebno je da imate važeću ličnu kartu kako bi se potvrdili vaši osnovni podaci i mjesto prebivališta, kao i mobilni telefon radi potvrde o registraciji na našem sajtu.

Dodatni uslovi prilikom apliciranja mogu biti da dostavite dokument da niste tuženi zbog nevraćanja kredita kod banke ili neke druge finansijske institucije.
Mogućnost da vam kredit isti dan neće biti odobrena je samo u slučaju ukoliko već imate jedan kredit koji još niste otplatili. Čim ste završili otplatu starog kredita odmah stvarate ulove da uzamanje novog.Takođe, u slučaju da ste zaduženi kod druge banke to vam ne predstavlja eliminacioni faktor pri apliciranju.

Proces apliciranja za kredit do 500KM je brz i jednostavan. Sve što treba da uradite je da ispunite online aplikaciju, priložite minimalnu dokumentaciju i kredit će vam biti odobrea za samo 15 minuta. Potrebna dokumentacije je vaša lična karta i vaša platna lista kako bi finansijski servis bio siguran u vašu sposobnost vraćanja brzog kredita.

Kredit do 500KM isti dan bez žiranata

Jedna od velikih prednosti kredita do 500KM, osim uštede vremena, je izbjegavanje neprijatnosti oko traženja žiranta ili sudužnika.

Otplata kredita do 500KM

Brzi krediti do 500KM su kratkoročni zajmovi pa je vrijeme roka dospijeća kratko od 7 do 30 dana. Ono što preporučujemo je da vrijeme otplate kao i iznos kredita prilagodite svojim finansijskim mogućnostima, jer ih birate sami.
Rata koja se otplaćuje sastoji se iz: iznosa kredita, efektivne kamatne stope i troškova obrade. Ono što je velika prednost iznos kamate i troškova su transparentni na sajtu. Pomoću kreditnog kalkulatora možete u svakom trenutku izračunati koliko bi iznosila rata za iznos i vrijeme otplate koji ste planirali. Efektivna kamatna stopa, kao i troškovi obrade variraju i zavise od iznosa i vremena otplate koju izaberete.
Kredit ima svoj rok dospijeća. To je dan do koga morate otplatiti cijeli iznos. Pet dana prije roka dospijeća dobićete obavještenje kako bi ste bili informisani da se rok dospijeća kredita bliži.

Gdje u BiH do kredita do 500KM?