facebook

Mini krediti online – minimalna dokumentacija, maksimalna ušteda vremena

mini krediti online

Mini krediti online se u potpunosti odvijaju preko interneta. Korisnik ima opciju da izabere iznos mini kredita i vrijeme otplate shodno svojim novčanim mogućnostima.
Osmišljeni su tako da da budu na dohvat ruke korisnicima u svakom trenutku. Tako da, aplicirati možete iz tople i udobne kućne fotelje i u samo nekoliko klikova doći do iznosa koji vam je potreban.

apliciraj

Dakle, mali novčani iznosi i vrijeme otplate u što kraćem roku su glavne karakteristike ove vrste kreditiranja. Mini online krediti se naješće koriste u situacijama kada vam je gotovina potrebna hitno, samo do plate ili do kraja mjeseca.

Sadržaj

Online apliciranje za mini online kredite

Sve što je potrebo da biste aplicirali za online mini kredite je pristup internetu i da prođete kroz par koraka od apliciranja do isplate. Cijeli postupak, ukoliko postoje svi uslovi, traje oko 15 minuta.

Kako aplicirati za mini online kredite?

Korak 1. Registrujte se ili ulogujte na sajt
Korak 2. Izaberite uslove online mini kredita
Korak 3. Unesite vaše osnovne podatke i priložite potrebnu dokumentaciju
Korak 4. Čekanje odobrenja mini kredita online
Korak 5. Isplatite vaš novac

Postupak je online, bez čekanja u redovima i hrpe dokumentacije koja vam je bila potrebna kada su bili u pitanju klasični bankarski krediti.

Dokumentacija i uslovi za mini online kredite

Potrebna dokumentacija, kao što smo već naveli je minimalna. Važeća lična karta, odnosno dokument koji dokazuje vaše stalno mjesto prebivališta i platna lista (ček od penzije i sl.) je sve od dokumentacije koja vam je potrebna da bi vam odobrili mini online kredit.
U baš rijetkim slučajevima traži se dodatna dokumentacija koja se odnosi na krivična gonjenja u vezi sa kreditima.

Da biste imali uslove za apliciranje za mini online kredit potrebno je da imate 18 do 75 godina, da vam je mjesto prebivališta Bosna i Hercegovina i da imate redovna finansijska primanja.

Sve o otplati mini online kredita

Otplata online mini kredita vrši se na dva načina: gotovinski, uplatom u poštanskim ili bankarskim poslovnicama i koristeći internet ili mobilno bankartsvo.
Kada aplicirate birate sami vrijeme otplate, koje može biti od 3 do 12 ili 24 mjeseca. Troškovi otplate vam zavise od visine iznosa mini kredita kao i vremena otplate. Ova dva parametra je jako važno da izaberete u skladu sa vašim novčanim mogućnostima.
Online mini krediti imaju rok dospijeća do kojeg cijeli iznos je potrebno da se otplati. Ukoliko želite prije roka dospijeća da otplatite kredit ili želite produžiti rok otplate potrebno je da se pismeno obratite operaterima ili finansijskom timu.

Mini online krediti imaju kratak rok oplate što znači i da su troškovi vraćanja kredita manji.
Idealno rješenje za prevazilaženje iznenadnih, odnosno neplaniranih, finansijskih izataka gdje god da se nalazite.
Bez žiranata, bez čekanja u redovima i bez velike procedure mini online krediti su kreditna opcija koju u najčešćem slučaju u Bosni i Hercegovini biraju klijenti kada je novac u gotovini potreban hitno.
Sigurno, brzo i jednostavno do potrebnog novca!

Dostpunost mini online kredita u BiH: