facebook

SMS pozajmice – hit na globalnom finansijskom tržištu

sms pozajmice

Prilika da se dođe do novca koji nam je hitno potreban nikada nije bila lakša kao danas uz SMS pozajmice. Statistike pokaziju da veliki broj stanovništva ima potrebu za dodatnom vrstom finansiranja radi pokrivanja određenih troškova koji se moraju platiti odmah i da su se SMS pozajmice pokazale kao idealno rješenje kao postupak bez čekanja i odlaska u banku.

apliciraj

Uz SMS pozajmice imate pristup potrebnom novcu za samo nekoliko trenutaka. Obzirom da pri apliciranju za SMS pozajmicu nema nikakvih komplikovanih zahtjeva ni dodatnih procesa u smislu čekanja i prikupljanja hrpe dokumentacije, potrebno je samo podnijeti zahtjev online i u roku nekoliko minuta dobijate SMS poruku da je zajam odobren.
Dakle, bez odlaska u banku, bez dodatnih potvrda i čekanja, uz potpuno jednostavan i siguran postupak dolazite do novca koji možete koristiti u bilo koju svrhu.

Sadržaj

Podnošenje zahtjeva za SMS pozajmicu

Sve što vam je potrebno za ostvarenje SMS pozajmice je da ste online i minimalna dokumentacija. Postupak je jednostavan i brz, svega nekoliko koraka:

  • registrujte se na web stranicu gdje će vam se tražiti vaši osnovni podaci koje trebate popuniti,
  • birate iznos i vrijeme otplate SMS pozajmice,
  • šaljete putem interneta potrebnu minimalnu dokumentaciju,
  • čekate odobrenje pozajmice koje ćete dobiti putem SMS poruke,
  • isplate novca u obližnjoj poslovnici.

Cijeli postupak od apliciranja do odobrenja ne traje više od 15 minuta. I što je najveća prednos to sve možete da radite iz svog toplog doma, bez čekanja i hrpe papirologije.

SMS pozajmica ne zahtjeva garanciju

Pri apliciranju za SMS pozajmicu nije vam potrebna nikakva garancija, žiranti ili novčani zalog.

Dokumenti potrebni za SMS pozajmicu

Kao što smo prethodno više puta naglasili potrebna je minimalna dokumentacija pri postupku apliciranja. Potrebna dokumenta su: važeća lična karta i platna lista odnosno bilo koji dokument koji dokazuje redovne novčane prilive.

Dakle, aplicirati mogu svi punoljetni građani Bosne i Hercegovine starosti do 75 godina koji imaju redovna finansijska primanja.

Otplata SMS pozajmice

Otplata SMS pozajmice se vrši gotovinski, uplatom u poslovnicama pošte ili banke i uplatom preko internet ili mobilnog bankarstva.
Vrijeme otplate SMS pozajmice birate sami, najčešće je rok dospijeća do 30 dana. Cijeli iznos pozajmice trebate otplatiti do roka dospijeća. Čim otplatite staru SMS pozajmicu imate pravo da uzmete novu pozajmicu ukoliko za to imate potrebe.

Bez obzira što je apliciranje preko interneta, odnosno podnošenje zahtjeva i slanje potrebne dokumetacije je online, kompletna procedura je u potpunosti sigurna i u skladu sa globalnim standardima zaštite potrošača na internetu.

SMS Pozajmice u BiH