facebook

Krediti do 10000KM – bez čekanja isplata direktno na vaš račun

krediti do 10000km

Potrebno je samo da posjetite web stranicu i da saznate sve o procesu i uslovima za kredit do 10000KM. Nakon toga u par koraka i uz minimalnu dokumentaciju vaša ideja o ulaganju pretvara se u stvarnost. Cijeli proces je preko interneta tako da vam štedi dosta vremena koje možete uložiti na neko drugo mjesto ili događaj.

apliciraj

Ukoliko ste još uvijek skeptični i imate blagu averziju prema online vrsti kreditiranja u nastavku teksta će detaljnije biti objašnjene sve prednosti ove vrste kreditiranje, kao i glavne razlike u odnosu na klasične bankarske kredite.

Sadržaj

Sigurnost kod kredita do 10000KM

Prvo što vam pada na pamet pri bilo kojem apliciranju ili poslovanju preko interneta je sigurnost. O tome nemojte da brinete. Naša kompletna procedura je u skladu sa globalnim standardima zaštite potrošača, poslovanja na internetu i finansijskih usluga. Vaši podaci prilikom apliciranja ne mogu biti zloupotrebljeni na bilo koji način.

Dokumentacija uslovi za apliciranje

Krediti do 10000KM su dostupni svim punoljetnim građanima Bosne i Hercegovine starosti do 75 godina. Osim što trebate biti punoljetni potrebno je da imate redovne finansijske prilive i da možete dostaviti dokumentaciju kao dokaz za to.
Dokumentacija je svedena na minimum i u odnosu na klasične bankarske kredite šalje se putem interneta, kako bi na najbrži način došli do potrebnog novca.
Dokumenta koja je potrebno pripremiti prije apliciranja za kredit su: lična karta odnosno dokument kojim se utvrđuje tačna adresa stanovanja i platna lista,ček od penzije i slično, kao dokaz o redovnim finansijskimm primanjima.
Dakle, na hrpu dokumentacije i čekanje u redovima zaboravite.

Postupak apliciranja za kredit do 10000KM traje svega par minuta

Prije nego što uđete u postupak podnošenja zahtjeva za kredit DO 10000km savjetujemo vam da pripremite dokumenta koja ste prethodno naveli kako bi proces što kraće trajao.
Prvi korak pri apliciranju za kredit je registracija na web sajt i nakon toga ste počeli sa apliciranjem. Prvo što treba da uradite je da se odlučite na vrijeme otplate kredita. Nakon toga će se tražiti od vas lični podaci kao što su broj lične karte, JMBG, broj mobilnog telefona i e-mail adresa i dokumentacija koju prilažete uz sve te podatke.
Nakon popunjavanja polja sa ličnim podacima i slanja potrebne dokumentacije čeka se odobrenje ili potvrda kredita. Odobrenje ili potvrda o kreditu će vam biti poslani SMS porukom ili e-mailom koje ste naveli u prethodnom koraku.
Nakon odobrenja kredita odmah možete podići vaš novac u najbližoj bankarskoj poslovnici.

Period otplate kredita do 10000KM

Možete pozajmiti do 10.000 konvertibilnih maraka. To zavisi od vaših mogućnosti odnosno nivoa vaših mjesečnih priliva, kreditne istorije, vaše prethodne saradnje i koji put podnosite zahtjev za ovu vrstu kreditiranja.
Period otplate bi bilo nejbolje da uskladite sa svojim novčanim prilivima na način da možete na vrijeme da otplatite pozajmljeni iznos. Period može biti od 3 do 60 mjeseci.
Otplatu možete vršiti gotovinskim plaćanjem u poslovnicama pošte i banke kao i putem bilo kojeg internet ili mobilonog bankarstva.
Otplata ima svoj rok dospijeća do kojeg je potrebno da isplatite cijeli iznos kredita. Pet dana prije datuma dospijeća dobićete SMS ili mail kako bismo vas podsjetili da je rok dospijeća blizu i da je potrebno da izmirite vaš dug. Prijavom na svoj lični nalog na sajtu možete provjeriti status kredita i podatke o uplati.
U slučaju nekih nepredviđenih problema i ukoliko budete imali potrebu za produženjem roka dospijeća potrebno je da kontaktirate naše operatere i zajedno sa njima dogovorite reprogram vašeg kredita. Poznati po fleksibilnosti klijentu je dozvoljeno čak 12 puta da pomjeri rok dospijeća kredita, uz nadoknadu produženja roka dospijeća.
Takođe, ukoliko želite da iznos kredita vratite prije roka dospijeća potrebno je da se obratite pismenim putem kako bi finansijski tim obavijestili o tome.
Iznos otplate zavisi od iznosa kredita i vremena otplate. Iznos koji morate da vratite sastoji se od iznosa kredita, efektivne kamate i troškova obrade kredita.

U Evropi i svijetu servisi koji nude kredite do 10000KM su prisutni već nekoliko godina, kod nas u Bosni i Hercegovini su manje vremena prisutni ali su već osvojili veliki broj korisnika.
Veliki broj ljudi kod nas ima predrasude i averziju prema bilo kojoj vrsti online poslovanja, a naročito kad je u pitanju kreditiranje online. Ali bez obzira na nepovjerenje koje imaju u poslednje vrijeme sve više stanovništva istražuje i donosi odluke uzimajući u obzir sve prednosti online kreditiranja.
Kao najbolje rješenje za čovjekove finansijske krize online kreditiranje u susjednim zemljama prema istraživanjima koristilo i isprobalo više od 90% stanovništva. A oko 80% stanovništva koristilo mikrokreditiranje više od jednog puta.

Nepredviđeni troškovi, mini biznis planovi, kreditni reprogrami sada imaju brzo,sigurno i jednostavno rješenje. Online krediti do 10000KM za sve situacije kad vam je gotovina hitno potrebna.

Do 10000 KM u gradovima u BiH