facebook

Pozajmice isti dan – brzo i sigurno finansijsko rješenje

pozajmice isti dan

Pozajmice isti dan su nastale iz potrebe kako bi brza i sigurna kreditna rješenje bila dostupna svima baš kada je novac hitno potreban.

apliciraj

Vjerovatno smo svi bili u situaciji kada nam iznenadni troškovi prave glavobolje i tražimo najpovoljnije i najednostavnije rješenje da “premostimo” do plate ili kraja mjeseca. Pozvali bismo prijatelje ili porodicu da trežimo pomoć ali neprijatnost kroz koju moramo proći tjera nas da odustanemo. Upravo iz ovih i sličnih razloga razvojem i napretkom tehnologije klasične bankarske kredite zamijelini su servisi za pozajmice isti dan.

Brzo i sigurno rješenje za sve nepredviđene troškove u samo nekoliko koraka:

  • popunite zahtev online,
  • dostavite potrebnu dokumentaciju,
  • sačekajte odobrenje tima putem SMS-a ili e-maila
  • isplatite novac u obližljoj poslovnici.

Sadržaj

Uslovi i proces apliciranja za pozajmice isti dan

Najčešće pitanje klijenata je koji uslovi treba da se ispune pri apliciranju za pozajmice isti dan. Uslovi su jednostavni. Pozajmice su dostupne svim punoljetnim građanima do 75 godina starosti, građanima koji imaju redovnu zaradu ili redovna primanja i mogu to dokazati dokumentom. Takođe, potrebno je da imate važeću ličnu kartu kako bi se potvrdili vaši osnovni podaci i mjesto prebivališta, kao i mobilni telefon radi potvrde o registraciji na našem sajtu.

Dodatni uslovi prilikom apliciranja mogu biti da dostavite dokument da niste tuženi zbog nevraćanja kredita kod banke ili neke druge finansijske institucije. Provjera ličnih podataka i kreditnih zaduženja u Registru kredita Centralne banke Bosne i Hercegovine.
Mogućnost da vam pozajmica isti dan neće biti odobrena je samo u slučaju ukoliko već imate jedan brzi kredit koji još niste otplatili. Čim ste završili otplatu starog kredita odmah stvarate ulove da uzamanje nove pozajmice.Takođe, u slučaju da ste zaduženi kod druge banke to vam ne predstavlja eliminacioni faktor pri apliciranju.

Proces apliciranja za pozajmice isti dan je brz i jednostavan. Sve što treba da uradite je da ispunite online aplikaciju, priložite minimalnu dokumentaciju i pozajmica će vam biti odobrena za samo 15 minuta. Potrebna dokumentacije je vaša lična karta i vaša platna lista kako bi finansijski servis bio siguran u vašu sposobnost vraćanja brzog kredita.

Pozajmice isti dan bez žiranata

Jedna od velikih prednosti pozajmica isti dan, osim uštede vremena, je izbjegavanje neprijatnosti oko traženja žiranta ili sudužnika.

Otplata online pozajmce isti dan

Online pozajmice isti dan su kratkoročni zajmovi pa je vrijeme roka dospijeća kratko od 7 do 30 dana. Ono što preporučujemo je da vrijeme otplate kao i iznos pozajmice prilagodite svojim finansijskim mogućnostima, jer ih birate sami.
Rata koja se otplaćuje sastoji se iz: iznosa pozajmice, efektivne kamatne stope i troškova obrade pozajmice. Ono što je velika prednost iznos kamate i troškova su transparentni na sajtu. Pomoću kreditnog kalkulatora možete u svakom trenutku izračunati koliko bi iznosila rata za iznos i vrijeme otplate koji ste planirali. Efektivna kamatna stopa, kao i troškovi obrade variraju i zavise od iznosa i vremena otplate koju izaberete.
Pozajmica isti dan ima svoj rok dospijeća. To je dan do koga morate otplatiti cijeli iznos pozajmice. Pet dana prije roka dospijeća dobićete obavještenje kako bi ste bili informisani da se rok dospijeća pozajmice bliži.
Ukoliko želite otplatiti cijeli iznos pozajmice prije roka ili pak ako želite produžiti rok dospijeća potrebno je da se pismenim putem obratite finanijskom timu. Produžavanje roka dospijeća možete izvršiti 12 puta, predhodno se konultovati sa finansijskim timom radi daljeg plana otplate.

Zaduženja kod drugih banaka i kada može nova pozajmica

Za novu pozajmicu isti dan možete aplicirati čim otplatite staru. Na žalost mogućnost da se ponudi više pozajmica odjednom još nije dozvoljena.
Ukoliko ste zaduženi kod druge komercijalne banke, ne morate brinuti. Da bi ste ostvarili online pozajmicu isti dan potrebno je samo da niste suđeni od strane komercijalne banke za neplaćanje kredita i nepoštovanje obaveza. Ukoliko otplaćujete kredit u drugoj banci to ne predstavlja problem pri apliciranju za online pozajmicu.

Pozajmice isti dan u Bosni i Hercegovini

Kada su ove vrste kreditiranja u pitanju u našoj zemlji još uvujek postoji mala doza skeptičnosti i nesigurnosti. Međutim, preko 200.000 zadovoljnih korisnika svakim danom uliva povjerenje korisnicima koji još uvijek imaju dileme oko ovog modela kreditiranja. Sve je češća pojava da se pozajmice isti koriste više od jednog puta, što nam je takođe veliki pokazatelj da je usluga sigurna, kvalitetna i jednostavna.

Kao najbolje rješenje za čovjekove finansijske krize pozajmice isti dan u susjednim zemljama prema istraživanjima koristilo i isprobalo više od 90% stanovništva. A oko 80% stanovništva koristilo ppozajmice više od jednog puta.

Ukoliko se nađete u situaciji da vam je hitno potreban novac u gotovini, kod nas imate brzo i jednostavno rješenje. Na osnovu podataka navedenih gore u tekstu možete zaključiti da su pozajmice isti dan vrsta kreditiranja koja nudi brzo, jednostavno, fleksibilno i sigurno rješenje za vaš finansijski problem.

Gdje možete aplicirati isti dan u BiH?