facebook

Krediti do 5000 KM – lako ostvarivi krediti u samo par koraka

krediti do 5000km

Sjetite se samo koliko puta ste rekli svojim prijateljima ili rodbini trebam novac danas, i to je bilo nemoguće u tom trenutku. Danas je pomoću kredita do 5000KM to moguće u roku od 15 minuta.
Ako ste zapeli u sitne finansijske probleme ili želite sebi priuštiti bolji auto i treba vam doplata do 5000KM onda možete računati na ovaj vid kreditiranja već danas.
Sa maksimalnim iznosom do 5000KM i rokom otplate koji sami izaberete u samo par koraka dolazite do željenog novca.

apliciraj

Kako aplicirati za kredite do 5000KM?

Korak 1. Registrujte se ili ulogujte na sajt
Korak 2. Izaberite uslove online mini kredita
Korak 3. Unesite vaše osnovne podatke i priložite potrebnu dokumentaciju
Korak 4. Čekanje odobrenja mini kredita online
Korak 5. Isplatite vaš novac

Postupak je online, bez čekanja u redovima i hrpe dokumentacije koja vam je bila potrebna kada su bili u pitanju klasični bankarski krediti.

Sadržaj

Ko sve može dobiti ovaj kredit?

Krediti do 5000KM dostupni su svim platno sposobnim, punoljetnim građanima do 75 godina starosti čije je stalno mjesto prebivališta Bosna i Hercegovina.
Sve ove uslove je potrebno ispraiti dokumentacijom. Dakle, važeća lična karta ili pasoš i dokaz o redovnim novčanim primanjima su dokumenta koja trebate imati da bi ste mogli podnijeti zahtjev za online brze kredite. Takodje krediti mogu iznositi i 500 KM a i 2000 KM ispod granice od 5000 KM kredita.

Otplata kredita do 5000KM

Krediti do 5000KM su kratkoročni zajmovi pa je vrijeme roka dospijeća kratko od 3 do 60 mjeseci. Ono što preporučujemo je da vrijeme otplate kao i iznos kredita prilagodite svojim finansijskim mogućnostima, jer ih birate sami.
Rata koja se otplaćuje sastoji se iz: iznosa kredita, efektivne kamatne stope i troškova obrade kredita. Ono što je velika prednost iznos kamate i troškova su transparentni na sajtu. Pomoću kreditnog kalkulatora možete u svakom trenutku izračunati koliko bi iznosila rata za iznos i vrijeme otplate koji ste planirali. Efektivna kamatna stopa, kao i troškovi obrade variraju i zavise od iznosa i vremena otplate koju izaberete.
Kredit do 5000KM ima svoj rok dospijeća. To je dan do koga morate otplatiti cijeli iznos. Pet dana prije roka dospijeća dobićete obavještenje kako biste bili informisani da se rok dospijeća pozajmice bliži.
Ukoliko želite otplatiti cijeli iznos kredita prije roka ili pak ako želite produžiti rok dospijeća potrebno je da se pismenim putem obratite finanijskom timu. Produžavanje roka dospijeća možete izvršiti 12 puta, prethodno se konultovati sa finansijskim timom radi daljeg plana otplate.

Zaduženja kod drugih banaka i kada može novi kredit?

Za novi kratkoročni kredit do 5000KM možete aplicirati čim otplatite stari dug. Na žalost mogućnost da se ponudi više kredita odjednom još nije dozvoljena.
Ukoliko ste zaduženi kod druge komercijalne banke, ne morate brinuti. Da bi ste ostvarili online kredit potrebno je samo da niste suđeni od strane komercijalne banke za neplaćanje kredita i nepoštovanje obaveza. Ukoliko otplaćujete kredit u drugoj banci to ne predstavlja problem pri apliciranju za ovu vrstu kreditiranja.

Trebate li novac danas uz minimalne uslove i dokumentaciju, ulogujte se na sajt i započnite vašu registraciju. Za samo 15 minuta, ukoliko ispunjavate osnovne uslove, možete dići do željenog

Gdje u BiH dobiti kredite do 5000 KM

Na listi stranica ispod mozete pronaci vas grad ili opstinu ili u vasem najblizem okruzenju gdje je moguce aplicirati za za kredite u iznosu do 5000 KM.