facebook

Online pozajmice – isplata za 15 minuta

online pozajmice

Ukoliko vam je potreban gotovinski novac hitno, online pozajmica za vas je idealno rješenje.

apliciraj

Svaki dan smo suočeni sa izazovima kako planirati kućni budžet jer naše potrebe kao i potrebe naših bližnjih svakim danom su sve veće. Obzirom da vas većina nije ekonomske struke primorani ste da naučite kako da uskladite vaše prihode sa rashodima. U ovakvim i sličnim situacijama, da rashodi ne bi bili veći od prihoda, online pozajmice su pomoć koja se ne odbija.

Bez obzira koliko precizno isplanirali vaš budžet, nepredviđeni troškovi su nešto što uvijek neprijatno iznenadi. Online pozajmica je karatkotočna vrsta kreditiranja koja se najčešće uzima u malim iznosima i na kratak rok otplate. Apliciranje za online pozajmicu je u potpunosti preko interneta i u samo nekoliko koraka potrebni iznos će biti na vašem računu.

Bez obzira na predrasude i negodovanje online bankarskog poslovanja sve više korisnika se odlučuje na online pozajmice. Kako bismo otklonili što više nedoumica i sumnje u online pozajmice u daljem tekstu ćemo pisati sve što one podrazumijevaju.

Sadržaj

Postupak apliciranja za online pozajmicu

Postupak apliciranja odnosno podnošenja zahtjeva za online pozajmicu je jako jednostavan. Cijeli proces se odvija preko interneta. Vrijeme koje vam je potrebno za podnošenje zahtjeva za online pozajmicu je svega nekoliko minuta. Za početak je potrebno da se ulogujete ili registrujete na sajt, gdje ćete popuniti osnovne lične podatke. Nakon toga ulazite u proces apliciranja tako što birate iznos i vrijeme otplate online pozajmice. Kada ste izabrali uslove koji vam najviše odgovaraju potrebno da je priložite dokumentaciju. Od dokumentacije vam je potrebna lična karta i platna lista (ček od penzije i sl.). Dokumetna takođe šaljete online, predhodno ih je samo potrebno slikati ili skenirati i priloziti uz zahtjev za online pozajmicu. Kada ste poslali zahtjev sledeće je što se čeka odobrenje pozajmice. Potvrdu po odobrenoj pozajmici dobijate SMS porukom ili e-mailom koje ste naveli u toku registracije. U trenutku kada dobijete poruku da vam je online pozajmica odobrena novac možete odmah isplatiti.
Cijeli postupak od podnošenja zahtjeva do isplate online pozajmice traje oko 15 minuta.

Uslovi ko može dobiti online pozajmicu

Zahtjev za online pozajmicu mogu podnijeti svi punoljetni građani do 75 godina starosti, čije je stalno mjesto boravka Bosna i Hercegovina. Takođe, potrebno je da imate redovne finansijske prilive.

Dokumentacija potrebna za online pozajmicu

Dokumenti za online pozajmicu su svedeni na minimum, a to su:

  • lična karta ili drugi dokument koji može potvrditi vaš identitet kao i stalno mjesto boravka,
  • platna lista, ček od penzije ili sličan dokument kojim se dokazuje da imate redovna finansijska primanja i da ste novčano sposobni vršiti otplatu online pozajmice.

Nerijetko se dešava da se traži dodatna dokumentacija, a to može biti dokaz da niste krivično gonjeni iz oblasti kredita.

Otplata online pozajmce

Online pozajmice su kratkoročni zajmovi pa je vrijeme roka dospijeća kratko od 7 do 30 dana. Ono što preporučujemo je da vrijeme otplate kao i iznos pozajmice prilagodite svojim finansijskim mogućnostima, jer ih birate sami.
Rata koja se otplaćuje sastoji se iz: iznosa pozajmice, efektivne kamatne stope i troškova obrade pozajmice. Ono što je velika prednost iznos kamate i troškova su transparentni na sajtu. Pomoću kreditnog kalkulatora možete u svakom trenutku izračunati koliko bi iznosila rata za iznos i vrijeme otplate koji ste planirali. Efektivna kamatna stopa, kao i troškovi obrade variraju i zavise od iznosa i vremena otplate koju izaberete.
Online pozajmica ima svoj rok dospijeća. To je dan do koga morate otplatiti cijeli iznos pozajmice. Pet dana prije roka dospijeća dobićete obavještenje kako biste bili informisani da se rok dospijeća pozajmice bliži.
Ukoliko želite otplatiti cijeli iznos pozajmice prije roka ili pak ako želite produžiti rok dospijeća potrebno je da se pismenim putem obratite finanijskom timu. Produžavanje roka dospijeća možete izvršiti 12 puta, prethodno se konultovati sa finansijskim timom radi daljeg plana otplate.

Zaduženja kod drugih banaka i kada može nova pozajmica

Za novu online pozajmicu možete aplicirati čim otplatite staru. Na žalost mogućnost da se ponudi više pozajmica odjednom još nije dozvoljena.
Ukoliko ste zaduženi kod druge komercijalne banke, ne morate brinuti. Da bi ste ostvarili online pozajmicu potrebno je samo da niste suđeni od strane komercijalne banke za neplaćanje kredita i nepoštovanje obaveza. Ukoliko otplaćujete kredit u drugoj banci to ne predstavlja problem pri apliciranju za online pozajmicu.

Online pozajmica bez žiranta

online poazjamice bez ziranata

Jedna od velikih prednosti ove vrste kreditiranja u odnosu na klasičan bankarski kredit je to što nije potrebna garancija. Dakle, aplicirati za online pozajmicu možete bez traženja sudužnika, žiranata ili zaloga.

Sigurnost apliciranja za online pozajmice

Kompletna procedura je u skladu sa globalnim standardima zaštite potrošača, poslovanja na internetu i finansijskih usluga. Vaši podaci prilikom apliciranja za brzi zajam ne mogu biti zloupotrebljeni na bilo koji način.

Online pozajmice u Bosni i Hercegovini

Kada su ove vrste kreditiranja u pitanju u našoj zemlji još uvujek postoji mala doza skeptičnosti i nesigurnosti. Međutim, preko 200.000 zadovoljnih korisnika svakim danom uliva povjerenje korisnicima koji još uvijek imaju dileme oko ovog modela kreditiranja. Sve je češća pojava da se online pozajmicei koriste više od jednog puta, što nam je takođe veliki pokazatelj da je usluga sigurna, kvalitetna i jednostavna.

Kao najbolje rješenje za čovjekove finansijske krize online pozajmice u susjednim zemljama prema istraživanjima koristilo i isprobalo više od 90% stanovništva. A oko 80% stanovništva koristilo ppozajmice više od jednog puta.

Ukoliko se nađete u situaciji da vam je hitno potreban novac u gotovini, kod nas imate brzo i jednostavno rješenje. Na osnovu podataka navedenih gore u tekstu možete zaključiti da jsu online pozajmice vrsta kreditiranja koja nudi brzo, jednostavno, fleksibilno i sigurno rješenje za vaš finansijski problem.