facebook

Online brzi krediti – u nekoliko klikova i bez komplikovane procedure

online brzi krediti

Potrebe klijenata za brzim i jednostavnim rješenjima dovele su moderno bankarstvo do pojave online brzih kredita. U samo par klikova i bez komplkovane procedure možete doći do potrebne sume novca koja vam je u tom trenutku potrebna.

apliciraj

Troškovi kao što su kvar na automobilu ili iznenadna hitna putovanja, zdravstveni problem su uvijek opterećenje za lični budžet bez obzira što mislite da ste sve savršeno isplanirali. Uz kratak rok otplate, samim tim minimalne troškove vraćanja, sa online brzim kreditima vaš lični budžet će pretrpiti minimalno narušavanje planova.

Sadržaj

Prednosti online brzih kredita

Jedna od najvećih prednosti i nešto zbog čega se najveći broj klijenata odluči za ovu vrstu kreditiranja je što online brzi krediti ne zahtijevaju žiranta ili sudužnika. Izbjegnuta je jedna od najvećih neprijatnosti koja nam se desi kada nam novac hitno treba i trebamo ga pozajmiti od prijatelja ili porodice.

Druga, jako važna, prednost je vrijeme od apliciranja do isplate brzog kredita. Cijeli proces traje ne više od 15 minuta, često i kraće. Prosječno utrošeno vrijeme za apliciranje za brzi online kredit je, ukoliko se predhodno pripremite, svega nekoliko minuta. Nakon toga, na osnovu vaših podataka i dostavljene dokumentacije naš finansijski tim vrši odobrenje kredita. Čim dobijete potvrdu o odobrenom kreditu vi možete isplatiti novac. Poruku o odobrenom kreditu dobijate preko SMS-a ili e-maila sa kojim ste se registrovali na web sajt.

Treća, ne manje važna prednost, je što sve riješavate dok pijete kafu na pauzi na poslu ili iz vaše udobne fotelje dok odmarate pomoću pametnog uređaja.

Takođe, jedna od velikih prednosti je da u trenutku kada otplatite predhodni kredit možete odmah aplicirati za novi online brzi krediti ukoliko vam je potreban.

brzi krediti online

Sve što je potrebno da znate o procesu aplikacije za online brze kredite

Proces apliciranja za brze kredite online ne može biti jednostavniji, sve je gotovo u najkraćem mogućem roku, svega nekoliko minuta.
Apliciranje se vrši na našoj web stranici gdje je potrebno da se registrujete i popunite jednostavan formular. U formilaru koji ispunjavate prilikom apliciranja tražiće vam se osnovni lični podaci, kao što su ime i prezime, broj lične karte, JMBG, broj telefona i e-mail adresa. Osim ličnih/osnovnih podataka u formularu popunjavate polje gdje birate iznos brzog kredita kao i period otplate.
Kako bi bili sigurni da ste sposobni da vraćate pozajmljeni novac, odnosno da li imate redovna primanja, potrebno je da pošaljete propratnu dokumentaciju, vašu platnu listu, ček od penzije ili slično. Uz dokument o platnoj sposobnosti šaljete i kopiju lične karte ili pasoša, kako bi se potvrdili vaši lični podaci kao i mjesto prebivališta. Propratna dokumenta se šalju preko interneta kako bismo uštedili vaše dragocjeno vrijeme.

Naš savjet je da prije procesa apliciranja pripremite vaša dokumenta kako bi proces od apliciranja za brze online kredite do isplate novca bio što kraći i samim tim i efikasniji.

Ko sve može dobiti brzi online kredit?

Brzi online krediti dostupni su svim platno sposobnim, punoljetnim građanima do 75 godina starosti čije je stalno mjesto prebivališta Bosna i Hercegovina.
Sve ove uslove je potrebno ispraiti dokumentacijom. Dakle, važeća lična karta ili pasoš i dokaz o redovnim novčanim primanjima su dokumenta koja trebate imati da bi ste mogli podnijeti zahtjev za online brze kredite.

Brzi online krediti i sigurnost podataka

Na našem tržištu je još uvijek veliko nepovjerenje i skeptičnost pri bilo kom online poslovanju, pogotovo pri uslugama kreditiranja. To je sasvim normalno jer je ovaj način kreditiranja kod nas popriločno nov i potrebno je malo vremena da se stekne povjerenje i sigurnost.
Naš servis koji pruža usluge online brzog kreditiranja je potpuno siguran. Kompletna procedura je u skladu sa globalnim standardima zaštite potrošača, poslovanja na internetu i finansijskih usluga. Garantujemo da se vaši podaci neće zloupotrijebiti, te se koristiti u druge svrhe.

Otplata brzog online kredita i na šta treba obratiti pažnju

Ono na šta se treba obratiti posebna pažnja pri apliciranju za brze online kredite je plan otplate, koji sami birate. Jako je važno da dok popunjavate ovaj dio u formularu, da vrijeme otplate prilagodite vašim finansijskim prihodima i rashodima te izaberete opciju sa kojom ćete najlakše da otplaćijete novac koji ste pozajmili.
Ukoliko se desi da ne možete da vratite novac do planiranog roka dospijeća možete da se javite operativnom timu ili timu za reprogram kredita koji će zajedno sa vama da naprave novi plan otplate online brzog kredita.

Otplata se vrši na dva načina:

  •  gotovinskom uplatom u poslovnim jedinicama pošte i
  • putem bilo koje poslovne banke.

U Bosni i Hercegovini brzi online krediti su sve popularniji i sve više povjerenja se stiče u ovaj vid kreditiranja. Preko 200.000 zadovoljnih korisnika izabralo je opciju online brzog kreitiranja kada je novac hitno potreban. Još jedna ohrabrujuća činjenica je što se usluga brzog kreditiranja koristi više od jednog puta, i to nam je veliki pokazatelj povjerenja i kvaliteta koji online brzi krediti daju.

Dostupnost online brzih kredita u BiH