facebook

SMS krediti – bez odlaska u banku i dodatnih potvrda i čekanja

sms krediti

Obzirom na veliku raznolikost finansijskih proizvoda koji su danas na dohvat ruke, uvijek možemo birati između onih koji su jednostavniji i više praktični. SMS krediti spadaju u najjednostavniji oblik finansiranja za koji nije potreban odlazak u banku, već se cijeli postupak može obaviti lako na pauzi za kafu preko svog mobilnog telefona.

apliciraj

Da bi ste aplicirali za SMS kredite potrebno je da se ulogujete na web sajt, ispunite zahtjev i novac na vašem računu biće za samo 15 minuta.

Sadržaj

Prednosti SMS kredita

Jedna od najvećih prednosti i nešto zbog čega se najveći broj klijenata odluči za ovu vrstu kreditiranja je što SMS krediti ili pozajmice ne zahtijevaju žiranta ili sudužnika. Izbjegnuta je jedna od najvećih neprijatnosti koja nam se desi kada nam novac hitno treba i trebate ga pozajmiti od prijatelja ili porodice.

Druga, jako važna, prednost je vrijeme od apliciranja do isplate SMS kredita. Cijeli proces traje ne više od 15 minuta, često i kraće. Prosječno utrošeno vrijeme za apliciranje za SMS kredit je, ukoliko se prethodno pripremite, svega nekoliko minuta. Nakon toga, na osnovu vaših podataka i dostavljene dokumentacije finansijski tim vrši odobrenje kredita. Čim dobijete potvrdu o odobrenom kreditu vi možete isplatiti novac. Poruku o odobrenom krediti dobijate preko SMS-a ili e-maila sa kojim ste se registrovali na web sajt.

Treća prednost, je što sve riješavate dok pijete kafu na pauzi na poslu ili iz vaše udobne fotelje dok odmarate pomoću pametnog uređaja na našoj web stranici.

Takođe, jedna od velikih prednosti je da čim otplatite prethodni kredit možete odmah aplicirati za novi SMS kredit ukoliko vam je potreban.

Otplata SMS kredita

Otplata SMS kredita se vrši gotovinski, uplatom u poslovnicama pošte ili banke i uplatom preko internet ili mobilnog bankarstva.
Vrijeme otplate SMS kredita birate sami, najčešće je rok dospijeća do 30 dana. Cijeli iznos kredita trebate otplatiti do roka dospijeća. Čim otplatite stari SMS kredit imate pravo da uzmete novi kredit ukoliko za to imate potrebe.

Bez obzira što je apliciranje preko interneta, odnosno podnošenje zahtjeva i slanje potrebne dokumetacije je online, kompletna procedura je u potpunosti sigurna i u skladu sa globalnim standardima zaštite potrošača na internetu.

SMS kredit i brzi kredit su sinonimi u ekonomskoj terminologiji koji u principu označavaju isto. To jeste, brza kratkoročna pozajmica čiji je rok vraćanja do 30 dana. Naziva se SMS krediti jer je zbog jednostavnosti korištenja usluge preko mobilonog telefona i obavještenja putem SMS poruke.

Dostupnost SMS pozajmica u BiH